Icoana Maica Domnului cu Pruncul

Nou

Lei 16.00

Icoana Maica Domnului cu Pruncul 

dimensiuni de 30x40 cm prezentata pe pal.

Icoanele facatoare de minuni ale Maicii Domnului atrag ca un magnet credinciosii.

Fiecare are povestea sa, iar din experientele credinciosilor care s-au aflat în preajma acestora s-au tesut numeroase legende.

Maica Domnului a fost si este locas al dumnezeiestii Treimi.

Asa i-a spus ingerul cind Preasfanta Fecioara a intrebat la Buna Vestire: "Cum va fi aceasta de vreme ce eu nu stiu de barbati".

Ea a auzit de la inger atunci: "Duhul Sfant Se va pogori peste tine si puterea Celui Preainalt te va umbri; de aceea si Sfantul care Se va naste din tine Fiul lui Dumnezeu se va chema" (Luca 1, 34-35).

Aici sunt cele trei persoane ale Sfantei Treimi care se unesc in Maica Domnului din clipa in care S-a intrupat Fiul lui Dumnezeu prin umbrirea de sus a Tatalui si prin lucrarea Sfantului Duh.

Deci, "Duhul Sfant Se va pogori peste tine si puterea Celui Preainalt te va umbri - deci e vorba de Duhul Sfant si de Tatal - si Sfantul care Se va naste din tine Fiul lui Dumnezeu se va chema", e vorba de Dumnezeu Fiul. Deci Maica Domnului devine locas al Preasfantei Treimi.

Devenind locas al Preasfantei Treimi, Maica Domnului poate sa ne ajute sa ni se curatesca si mintea noastra, ca sa devenim locasuri ale Preasfantei Treimi.

Si locas al Preasfantei Treimi Maica Domnului este in vesnicie: "Curateste mintea mea cea intinata cu tot felul de pacate si o fa locas infrumusetat al Preasfantei Treimi".

Numai daca suntem locasuri infrumusetate ale Preasfantei Treimi, prin mijlocirea Maicii Domnului, putem sa laudam marirea si mila cea nemasurata a Maicii Domnului, noi, netrebnicii robii ei.

Best Sellers

Scroll To Top