Icoana Tanguirea Maicii Domnului

Nou

Lei 16.00

Învaluite într-un mister de nepatruns, însa privite cu multa speranta, icoanele facatoare de minuni atrag la lacasurile sfinte, mii de pelerini. Oameni care îsi pun întreaga speranta în puterea lor tamaduitoare, ori pentru ajutor în momentele grele ale vietii. Rugîndu-se, cerînd, lacrimînd, cu genunchii plecati, crestinii asteapta ca în viata lor sa se produca un miracol. În traditia bisericii crestine, icoana este numita „fereastra spre cer“, iar asta pentru ca, dupa cum spun preotii, avînd în fata reprezentarea sfintilor, care „intermediaza“ pentru ei în fata lui Dumnezeu, legatura lor cu divinitatea este cu mult mai puternica.

Însa, despre icoanele facatoare de minuni se spune ca au o putere aparte. „Unele icoane sînt vindecatoare de boli, izgonitoare de duhuri rele, iar altele sînt aducatoare de ploi binecuvîntate si protectoare ale manastirilor si familiilor credincioase.

Fara îndoiala, toate icoanele sînt facatoare de minuni si ajutatoare credinciosilor.

Dar unele poarta o charisma speciala, pe care o simte numai cel ce se roaga mult si cu lacrimi în fata sfintelor icoane“.

Best Sellers

Scroll To Top