Politica de confidenţialitate

 https://vanzari-icoane.com se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

https://vanzari-icoane.com va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe https://vanzari-icoane.com, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

https://vanzari-icoane.com poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

https://vanzari-icoane.com nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul https://vanzari-icoane.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru se pot dezabona trimitand un mail de atentionate la https://vanzari-icoane.com, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit.