Termeni şi condiţii

 1. Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale inainte de a utiliza site-ul https://vanzari-icoane.com
 2. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

 1. CONDITIILE FURNIZORULUI

Orice comanda efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a utiliza un produs sau serviciu.
Prin completarea formularului de comanda sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentului contract.
Daca cererea dvs.va fi acceptata veti primi un e-mail de confirmare (sau orice modalitate de confirmare a comenzii) de la https://vanzari-icoane.com si va intra in vigoare prezentul contract.

 

 1. CUM COMAND ?

Comanda telefonica

Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la numarul de telefon:  0745.492.896. Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare  comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

Comanda online

 1. ANULARI / MODIFICARI

In cazul in care doriti anulare sau modificarea comenzii, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic https://vanzari-icoane.com despre intentiile dvs.
https://vanzari-icoane.com nu poate anula/modifica comanda dvs. inainte de a primi cererea ferma. In eventualitatea modificarii unei comenzi, https://vanzari-icoane.com isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

 1. TRANSPORT

Expedierea pachetului se va face printr-o firma de curierat rapid, taxele postale nu sunt incluse in pretul produsului, acestea fiind calculate separat in functie de valoarea, volumul si modul de expediere al comenzii.

 1. MODALITATI DE PLATA

Plata se poate face :

 • in numerar, la livrare (clienti persoane fizice sau juridice)

Plata in numerar la livrare, in ron, la valoarea din momentul confirmarii telefonice sau in scris pe mail a comenzii, catre operatorul care efectueaza livrarea.

Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea oriunde in Romania, plata se face integral in momentul livrarii.

 1. UTILIZAREA SITE-ULUI

https://vanzari-icoane.com nu este responsabila pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

 1. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

https://vanzari-icoane.com nu vinde produse si / sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/ servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult.

 

 1. INTERZICEREA ACCESULUI PE SITE

https://vanzari-icoane.com isi rezerva dreptul de a interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila.

 1. FORTA MAJORA

https://vanzari-icoane.com nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.
Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, incendii, inundatii, accidente grave etc., care pot afecta https://vanzari-icoane.com  sau furnizorii sai.

 1. MODIFICARI ASUPRA SITE-ULUI

https://vanzari-icoane.com isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ul, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului.

 1. CONFIDENTIALITATE

https://vanzari-icoane.com respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
https://vanzari-icoane.com se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
https://vanzari-icoane.com nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

 1. LEGEA GUVERNANTA

Acesti temeni si conditii reprezinta contractul dintre Utilizator si https://vanzari-icoane.com si ste guvernat de legile din Romania.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 zile de la inregistrarea reclamatiei la sediul https://vanzari-icoane.com.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul https://vanzari-icoane.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.