Rugaciuni

Rugaciune la Icoana Maicii Domnului – Potirul nesecat

Potirul Nesecat - icoana celor cu patima alcoolului

Rugaciune ce se face in fata Icoanei Maicii Domnului – Potirul nesecat

 

Preamilostiva Stapâna! La acoperamântul tau alergam acum: rugaciunile noastre nu le trece cu vederea, ci ne auzi cu milostivire pe noi – soţii, copii si mame – , si vindeca-i pe fra­ţii si pe surorile si pe rudeniile noastre, câţi sunt stapâniţi de greaua patima a beţiei, iar din aceasta pricina cad de la maica lor, Biserica lui Hristos.

O, Milostiva Maica a lui Dumnezeu! Atinge-te de inimile lor si degrab ridica-i din caderile pa­catoase, adu-i pe ei la înfrânarea mântuitoare. Roaga-L pe Fiul tau, pe Hristos Dumnezeul nos­tru, ca sa ne ierte noua greselile noastre si sa nu abata milele Sale de la norodul Sau, ci sa ne înta­reasca în trezvie si curaţie. Primeste, Preasfânta Nascatoare de Dumnezeu, rugaciunile maicilor care varsa lacrimi pentru copiii lor, ale soţiilor care se tânguiesc pentru soţii lor, ale copiilor sar­mani care sunt parasiţi de cei rataciţi, si ale noas­tre, ale tuturor celor ce cadem la icoana ta, si sa ajunga aceasta strigare a noastra, cu rugaciuni­le tale, la Tronul Celui Preaînalt.

Acopera-ne si ne pazeste de vânarea celui viclean si de toate cursele vrajmasului, iar în ceasul cel cumplit al iesirii noastre, ajuta-ne sa trecem fara poticnire prin vamile vazduhului si cu rugaciunile tale ne izbaveste de osânda cea vesnica, ca sa ne acope­re pe noi mila lui Dumnezeu, în vecii cei nesfârsiţi. Amin!

Cos de cumparaturi

Text Widget

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.